Srbija ubedljiva protiv Kube za drugu pobedu na SP

Izvor: Beta, 02.Dec.2019, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija ubedljiva protiv Kube za drugu pobedu na SP

Ženska rukometna reprezentacija Srbije pobedila je rano jutros selekciju Kube sa 46:27 (25:11), u drugom kolu Grupe A Svetskog prvenstva u Japanu.Srbija je od početka meča pokazala da je apsolutni favorit, povela je sa 8:0 i potom rutinski privela utakmicu kraju. "Današnju utakmicu shvatili smo ozbiljno. Dobro smo otvorili utakmicu i drago mi je da sam uspeo da dam šansu svim devojkama. Drago mi je videti da se Kuba nije predavala, da se borila do 60 minuta. Zahvaljujem se na fer i korektnoj igri", rekao je selektor Ljubomir Obradović.Najefikasnije su bile Sladjana Pop Lazić, Ana Kojić i Tanja Radosavljević sa po šest golova, dok je dobru rolu na golu imala Jovana Risović sa 14 odbrana."Ispoštovale smo dogovor i krenule ozbiljno od samog starta, čvrstom odbranom i samim tim su došli lakši golovi iz kontranapada. Tu smo razliku održavale do kraja meča i sve je prošlo u najboljem redu", rekla je Jovana Risović.U trećem kolu Grupe A rukometašice Srbije igraju sutra sa Norveškom od 12.30.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija ubedljiva protiv Kube za drugu pobedu na SP

Izvor: Danas, 02.Dec.2019

Ženska rukometna reprezentacija Srbije pobedila je rano jutros selekciju Kube sa 46:27 (25:11), u drugom kolu Grupe A Svetskog prvenstva u Japanu.

Nastavak na Danas...

Obradović: Ozbiljno smo shvatili Kubu, drago mi je što se borila 60 minuta

Izvor: B92, 02.Dec.2019

Selektor Ljubomir Obradović i golman Jovana Risović prokomentarisali su ubedljivu pobedu rukometašica Srbije u drugom kolu Svetskog prvenstva..."Orlice" su deklasirale selekciju Kube 45:27, ostvaraivši drugu pobedu u Kumamotou...Pročitajte još Srpkinje na +19 u drugom kolu Svetskog prvenstva.."Današnju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.