Spektakularan doček i ovacije za zlatne odbojkašice: Vi ste naš motiv i snaga, ovo je i vaše zlato (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 22.Okt.2018, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakularan doček i ovacije za zlatne odbojkašice: "Vi ste naš motiv i snaga, ovo je i vaše zlato (VIDEO)

Ženska odbojkaška reprezentacija ispisala je u subotu novu stranicu istorije srpskog sporta, osvojivši zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Japanu, pobedom nad selekcijom Italije. Više hiljada građana pozdravilo ih je ovacijama na svečanom dočeku ispred Starog dvora.

Uz velike ovacije izašle su naše reprezentativke: Teodora Pušić, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Maja Aleksić, Tijana Malešević, Bojana Živković, Ana Bjelica,  Bjanka Buša, Tijana Malešević, Silvija Popović, Stefana Veljković, Brankica Mihajlović, Milena Rašić, Tijana Bošković. Potom se na balkonu pojavio i selektor Zoran Terzić, a na kraju je kapiten Maja Ognjenović izašla sa peharom u rukama.

FOTO: Fonet

    View this post on Instagram   

Počela žurka ?

A post shared by Volleyball Fed. of Serbia (@ossrb) on Oct 22, 2018 at 10:22am PDT

"Najbolja ste publika i narod. Bili ste naš vetar u leđa, vi ste naš motiv. Šaljemo vam ljubav, a nadam se da ćemo ispuniti želju Terze i da ćemo biti na okupu 2020", rekao je Ognjanović.

 FOTO: Fonet

Bojana Milenković se okupljenima obratila iz Firence. Ona se zahvalila na podršci i rešila da nastavi san i da sanja Tokijo. Ovaj san se sanja ceo život, a mi smo ga dosanjale. Hajde sada da sanjamo još jedan san, a to je Tokio – poručila je Bojana.

Selektor Zoran Terzić je imao samo jednu molbu za sve navijače u Srbiji.

 FOTO: Fonet

"Hvala vam za sve, vi ste najbolja publika! Želim da vas zamolim samo jedno - pomozite mi da ih ostavim sve na okupu do Olimpijskih igara u Tokiju 2020. godine", istakao je Terzić.

  View this post on Instagram

I evo nas tamo gde svetske šampionke zaslužuju da budu ✌️

A post shared by Volleyball Fed. of Serbia (@ossrb) on Oct 22, 2018 at 10:15am PDT

"Hvala na podršci, što ste verovali u nas, jer ovo zlato je i vaše", rekla je Milena Rašić i dodala:

"Pozdrav i za Republiku Srpsku, Crnu Goru i šaljem svu ljubav ovog sveta za moje Kosovo", rekla je Milena.

FOTO: Fonet

FOTO: Fonet

FOTO: Fonet

Pre izlaska na pobednički balkon odbojkašice su razgovarale s predsednikom Vučićem, koji im je još jednom čestitao zahvalivši im se što su nas, kako je istakao, naučile kako se ide do cilja.

Zlatnim odbojkašicama pravi doček priređen je odmah po sletanju na beogradski aerodrom "Nikola Tesla". Naime, u njihovu čast avion iz Moskve kojim su doletele dočekan je na pisti vodenim lukom.
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oko 5.000 ljudi pozdravilo zlatne odbojkašice

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Okt.2018

oko pet hiljada građana dočekalo je zlatne odbojkašice Srbije koje su izašle na "Balkonu" ispred Starog dvora.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Građani Beograda dočekali zlatne odbojkašice

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Okt.2018

Svečanim dočekom ispred Starog dvora u Beogradu, više hiljada građana pozdravilo je odbojkašice Srbije, koje su osvojile zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Japanu. Pobednički pehar pred okupljene je iznela kapitenka ekipe Maja Ognjenović, a reprezentativke i ceo stručni štab zahvalii su...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.