UŽIVO: Zlatne odbojkašice stižu na balkon, hiljade građana došlo da pozdravi svetske šampionke

Izvor: Večernje novosti, 22.Okt.2018, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Zlatne odbojkašice stižu na balkon, hiljade građana došlo da pozdravi svetske šampionke

Zajedno sa stručnim štabom, svetske prvakinje izlaze na balkon Starog dvora Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije u subotu je ispisala novu stranicu istorije srpskog sporta. Aktuelne evropske šampionke i olimpijske vicešampionke osvojile su Svetsko prvenstvo u Japanu. Vredele su neprospavane noći tokom kojih se pomno pratila svaka utakmica, a izabranice Zorana Terzića jedva >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << su dočekale povratak u Srbiju kako bi radost podelile sa porodicama, prijateljima, kolegama i navijačima. Pravi doček priređen im je u nedelju uveče, već po sletanju u Beograd. Na aerodromu “Nikola Tesla”, u njihovu čast, avion iz Moskve kojim su doletele dočekan je na pisti vodenim lukom. Prava euforija usledila je kada su devojke prošle kroz vrata i videle da je veliki broj ljudi (oko 500) došao da ih pozdravi. Suze radosnice na licima zlatnih odbojkašica i njihovih najmilijih dokaz su koliko je ovaj uspeh veliki. Od trenutka kada su sletele slavlje ne prestaje. A sada je vreme za najveću žurku! Zajedno sa stručnim štabom, svetske prvakinje izlaze na balkon Starog dvora, gde ih čeka veliki broj građana. Kišovito i hladno vreme nije ih omelo da dođu i nestrpljljivo čekaju naše heroine. Doček odbojkašica na balkonu možete pratiti uživo na sajtu ''Novosti''.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Japan

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spektakularan doček i ovacije za zlatne odbojkašice: "Vi ste naš motiv i snaga, ovo je i vaše zlato (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 22.Okt.2018

Ženska odbojkaška reprezentacija ispisala je u subotu novu stranicu istorije srpskog sporta, osvojivši zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Japanu, pobedom nad selekcijom Italije. Više hiljada građana pozdravilo ih je ovacijama na svečanom dočeku ispred Starog dvora. ..Uz velike ovacije izašle...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.