Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2019, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Srbija je i dalje prvi favorit za titulu”

I pored poraza od Španije u grupnoj faz, reprezentativac Tuske Džedi Osman smatra da je ekipa Aleksandra Đorđevića najbliža osvajanju zlata na Mundobasketu.
Kvota u kladionici MaxBet da će Srbija da bude šampion sveta je 2.40.
– Srbija je imala loše veče protiv Španije, ali je za mene i dalje najveći favorit na Svetskom prvenstvu. Argentina igra dobru košarku, biće to teška utakmica. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Ipak, mislim da će Srbija pobediti svojim spojem iskustva i mladosti – rekao je Osman za novosti.rs.
Košarkaš koji je rođen na Ohridu, a košarkaški stasao u Sarajevu, veruje da će Jokić da zablista u nastavku šampionata.
– Svi znaju kakav je igrač. Jako je teško da neki evropski igrač dođe do tog nivoa u NBA. Bili su Vlade Divac, Hido Turkoglu, Dirk Novicki… U timovima su uglavnom glavne zvezde Amerikanci.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Malo je falilo da Turci pobede SAD na startu Svetskog prvenstva.
– Bilo nam je mnogo teško, bili smo blizu da postanemo prva turska reprezentacija koja je pobedila Amerikance. Kad sam napravio faul, ostala je stotinka. Da sam ga napravio stotinku kasnije bilo bi gotovo. Baš sam bio ljut na sebe – istakao je Osman.

Kako je Luis Skola brisao pod Divcu


The post “Srbija je i dalje prvi favorit za titulu” appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Šta Kari Pešić kaže o šansama Srbije na Mundobasketu?

Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2019

Sada počinje ono glavno na Mundobasketu. Više niko nema pravo na kiks. Srbija je lošom igrom i porazom od Španije pokvarila utisak. Moraće izabranici selektora Aleksandra Đorđevića težim putem do završnice. Prvo Argentini, a onda, svi se nadamo, i Amerikanci u borbi za finale Svetskog prvenstva...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.