Srbija bez plasmana na SP posle debakla u Brnu

Izvor: Studio B, 14.Jun.2014, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija bez plasmana na SP posle debakla u Brnu

Rukometaši Srbije neće igrati na Svetskom prvenstvu u Kataru, pošto su doživeli težak poraz u Češkoj (33:21).

Srpski rukometaši nisu uspeli da sačuvaju prednost od osam golova iz prvog meča (23:15), koju su pre sedam dana stekli u Nišu.

Izabranicima Vladana Matića ništa nije polazilo od ruke, dok je domaćin angažovanom igrom već u prvom poluvremenu anulirao prednost protivnika. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<

Selekcija Češke vodila je od prvog do poslednjeg minuta, kontrolisala rezultat i sasvim zasluženo došla do ubedljive pobede.

Prvenstvo sveta biće održano od 15. januara do 1. februara 2015. godine u Kataru.

 

Matić: Moralno je da podnesem ostavku


Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Vladan Matić rekao je danas da će podneti ostavku zbog loše igre i poraza od selekcije Češke.

"Jednostavno nismo bili prisutni na utakmici. Ekipa nije uspela da odgovori na agresivnu igru Čeha. Veliki broj tehničkih grešaka, primljenih golova. Nakon ovakve igre, moj moralni čin je da podnesem ostavku", rekao je Matić.

Najefikasniju u srpskom timu sa po četiri pogodaka bili su Ivan Nikčević i Momir Rnić, dok je gol manje postigao kapiten Momir Ilić.

"Nema puno da se priča posle ovako loše odigrane utakmice. Loše smo igrali", istakao je Ilić.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.