Srbija bez organizacije Svetskog prvenstva! Pobedili nas Rusi i Mađari...

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2019, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija bez organizacije Svetskog prvenstva! Pobedili nas Rusi i Mađari...

Srbija neće biti domaćin Svetskog prvenstva u vodenim sportovima 2025. godine i 2027. godine, pošto je Međunarodna plivačka federacija (Fina) za organizatore tih takmičenja danas izabrala Kazanj i Budimpeštu.

Kazanj će biti domaćin prvenstva 2025. godine, a Budimpešta 2027.

Ruski grad bio je domaćin 2015. godine, kada je napravio montažni bazen na fudbalskom stadionu, dok je Budimpešta 2017. godine bila organizator takmičenja.

Među kandidatima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za domaćina bili su Srbija, Australija, Kina, Ukrajina i američki grad Grinsboro.

Svetsko prvenstvo 2021. godine održaće se u Fukuoki u Japanu, a dve godine kasnije organizator će biti Doha. To će biti prvi put da se Svetsko prvenstvo u vodenim sportovima održava na Bliskom Istoku.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Japan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.