Srbija 2019 ili Jugoslavija 2002, poređenja su već počela! (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2019, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija 2019 ili Jugoslavija 2002, poređenja su već počela! (TVITOVI) (foto)

Navijači oduševljeni, ali ima i pesimista.

Reprezentacija Srbije danas je ubedljivo savladala Italiju u trećem kolu Grupe D na Svetskom prvenstvu u Kini, rezultatom 92:77.

Naš tim je vodio maltene čitavim tokom utakmice, Italijani su u par navrata uspevali da priđu na dva poena zaostatka, ali više od toga im ''Orlovi'' nisu dozvolili.

Posle meča, među navijačima vlada optimizam, počela su i poreženja sa timom koji je 2002. godine osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << titulu prvaka sveta u Indijanapolisu, ali ima i izuzetaka. Na primer, poznati stručnjak Vlade Đurović tokom gostovanja na RTS-u bio je veoma oprezan u komentarima, uz poruku da igra našeg tima mora da se popravi do utakmice sa Špancima u drugoj fazi.

-

Tako je, Bogdane👑🇷🇸 #Sebijagotgame #FIBAWC pic.twitter.com/a5EWF0m7zD

— Grobarka🇷🇸 (@ima1tim) September 4, 2019
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.