Kakav preokret, saznali smo i poslednjeg rivala Srbije u drugoj fazi Mundobasketa!

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2019, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav preokret, saznali smo i poslednjeg rivala Srbije u drugoj fazi Mundobasketa!

Već posle drugog kola bilo je poznato da će novoformiranu Grupu J, u drugoj fazi Svetskog prvenstva činiti reprezentacije Srbije, Italije i Španije, koje su već obezbedile plasman u narednu fazu. Ostalo je još da Portoriko i Tunis u međusobnom duelu odluče o poslednjem članu ove grupe. Ove dve selekcije su se danas sastale u prvom meču trećeg kola Grupe C, a posle velike borbe i preokreta u samom finišu, Portoriko je uspeo da trijumfuje rezultatom 67:64. Selekcija Tunisa je par minuta pre kraja, vodila 62:57, ali su Portorikanci u samom finišu, u odlučujućim trenucima, uspeli da dođu do preokreta, pobede i plasmana u drugu fazu. Renaldo Balkman je sa 14 poena bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi, a 10 je upisao Uertas. Abada i Mežri su sa po 14 poena bili najbolji u selekciji Tunisa. Dakle, novoformiranu Grupu J činiće ove selekcije: Srbija, Španija, Italija i Portoriko. Dve prvoplasirane selekcije izboriće plasman u četvrtfinale. Dodajmo još i da je u isto vreme Nigerija u derbiju začelja Grupe B deklasirala Južnu Koreju sa 108:66 i osvojila treće mesto, iza Argentine i Rusije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umalo iznenađenje! Portoriko čeka Srbiju u drugoj rundi, Tunis pao u poslednjim sekundama

Izvor: MozzartSport.com, 04.Sep.2019

Umalo iznenađenje!  Tunis je namučio Portoriko i bio je jako blizu da pored Španije bude protivnik Srbije u drugom kolu Svetskog prvenstva ali Portoriko je ipak uspeo da se digne iz mrtvih i da u poslednjim momentima dođe do pobede koja ga je odvela dalje, a Tunišane poslala kući - 67:64. Ovo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.