Spremno anti-svetsko prvenstvo, evo kako bi moglo da izgleda!

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremno anti-svetsko prvenstvo, evo kako bi moglo da izgleda!

Retko ko će odbiti, pre svega zbog bogatih sponzora, a pretpostavljate čija je ideja.

Stiglo je nekoliko potvrda, ESPN je objavio da ideja postoji i da su pregovori počelo. Ogroman novac biće u igri kako bi privukao reprezentacije, igraće se u Americi, to i jeste ideja tamošnje federacije koja posle mnogo godina propušta Mundijal, tačnije, prvi put od 1986.

Turnir bi se igrao pred Mundijal, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << učestvovalo bi osam timova koji se nisu plasirali, uz domaćina i Čile, pozvani su jasno Italija i Holandija.

Ostali timovi koji bi trebalo da učestvuju na turniru su dve Irske, Obala Slonovače i Slovačka.

Još nema termina, ali pretpostavlja se da je u pitanju kraj maja i početak juna, sve će se završiti do početka Mundijala, pa će i timovi koji nisu uspeli da se plasiraju imati priliku za ogromnu zaradu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.