Španska Marka otkrila najnovije brojke, kako je Srbija nadmašila Drim tim sa Šekilom?

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2019, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španska ''Marka'' otkrila najnovije brojke, kako je Srbija nadmašila Drim tim sa Šekilom?

I Španci su impresionirani, ali se nadaju da će u sledećoj utakmici Đorđevićevi puleni malo ''prikočiti''

Preneli smo već, današnjom pobedom nad Portorikom od 90:47, reprezentacija Srbije je prosečnu razliku u svojim pobedama od početka Svetskog prvenstva uvećala na 40.7 poena razlike.

Ali, španska ''Marka'' je otišla i korak dalje, uporedivši današnju selekciju Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa američkim ''Drim timom'' iz 1994. godine, čije su boje branili Šekil O'Nil, Dominik Vilkins, Redži Miler, Šon Kemp, Alonzo Moning...

Naime, ta američka ekipa je svetsku titulu 1994. godine osvojila pobeđujući u proseku sa 37.7 poena razlike.

Naravno, još je rano za neku konačnu ocenu, jer je reprezentacija Srbije odigrala tek četiri utakmice i da najveće borbe tek predstoje, ali ovakva poređenja svakako prijaju i dodatna su ilustracija kvaliteta našeg današnjeg nacionalnog tima.

Na kraju svog teksta, ''Marka'' ističe i jednu svoju želju kada je u pitanju naredna utakmica reprezentacije Srbije protiv Španije.

''Za Srbiju je bolje da uspori, jer će joj sledeći rival biti Španija'', zaključuje poznati španski list na svom portalu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.