Selektor Srbije pozvao na oprez pred SP

Izvor: B92, 19.Jun.2023, 17:45

Selektor Srbije pozvao na oprez pred SP

Selektor juniorske rukometne reprezentacije Srbije Đorđe Teodorović rekao je da tim mora da bude oprezan na premijeri Svetskog prvenstva za igrače do 21 godine.

Srbija će svoje učešće na planetarnoj smotri otvoriti protiv Čilea u Atini, a taj meč će biti odigran sutra od 14.45 časova.

"Ove utakmice su po nepisanim pravilu uvek najteže. Svi dolaze na prvenstvo sa velikim nabojem, sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << velikim ambicijama i te nacije koje nemaju rukometnu kulturu žele da se profilišu na najbolji mogući način. Moramo biti veoma oprezni, nema mesta 'klizanju' zbog planova koje imamo za dalji plasman. Mislim da je ekipa potpuno spremna, nema nikakvog kalkulisanja, u prvu utakmicu se mora ući punim intenzitetom. Ubedjen sam da imamo veći kvalitet od Čilea, ali i od njihove igre dosta zavisi", rekao je Teodorović, prenosi zvanični sajt RSS.

Pored Srbije i Čilea u grupi G se nalaze još selekcije Maroka i Islanda.

"Bavimo se takmičenjem i znamo koja su pravila, bilo bi neozbiljno da zanemarujemo bilo koji aspekt pa čak i momenat da gol razlika može da odredi našu sudbinu. Primarni fokus je dobra igra, a iz nje će potom doći i golovi. Idemo korak po korak", zaključio je Teodorović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Srbija na Svetskom prvenstvu: Leskovčanin kapiten, Vranjanac na desnom krilu

Izvor: JužneVesti.com, 20.Jun.2023, 12:11

Nakon bronzane medalje na prošlogodišnjem Evropskom prvenstvu juniorska rukometna reprezentacija će danas od 14:45 protiv Čilea početi nastup na Svetskom prvenstvu. Tim sa klupe predvodi trener Dubočice Đorđe Teodorović, koji je kapitensku traku poverio Leskovčaninu Urošu Simiću, dok je neizostavni...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.