Savina rođendanska želja: 10/10!

Izvor: Mondo, 17.Jul.2017, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savina rođendanska želja: 10/10!

Zlatni "delfin" na svoj divan dan poželeo da produži perfektan niz u reprezentaciji.

/Od izveštača MONDA iz Budimpešte/

Dan početka Svetskog prvenstva u vaterpolu bio je poseban za Savu Ranđelovića.

Reprezentativac Srbije zaigrao je protiv Južne Afrike na svoj 24. rođendan i "proslavio" ga ubedljivom pobedom.

"Bitno je da smo trijumfalno 'otvorili' turnir, bio je slabiji protivnik, ali imali smo težak plivački >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << trening pre toga. Najvažnije je zaista da smo uspešno otvorili dan i predstoji nam sutrašnji odmor i za dva dana jako bitna utakmica", rekao je Ranđelović u miks zoin posle utakmice.

Uz zahvalnost na čestitkama, Sava je pred novinarima otkrio i svoju rođendansku želju, koju je lako pogoditi.

Momak koji je zaigrao u reprezentaciji 2014. osvojio je zlato na svih DEVET turnira na kojima je igrao za "A" selekciju Srbije.

U svojoj kolekciji ima zbirku  zlatnih medalja Svetske lige, Svetskog kupa iz 2014, Svetske lige i Svetskog prvenstva iz 2015, Evropskog prvenstva, Svetske lige i Olimpijskih igara 2016, kao i Svetske lige 2017.

Sada mu je najveća želja da taj niz sa saigračima produži i na postolju bazena "Alfred Hajoš".

"Ovo mi je deseti turnir i nadam se desetom zlatu. To je, naravno, ono što sam poželeo".

Na pitanje da li na startu turnira ekipa oseća umor od napornih treninga, Ranđelović odgovara: "Videćemo kada dođu najjači protivnici".

"Idemo korak po korak. Uvek postoji pritisak kada igramo za svoju zemlju, ali zaista idemo postepeno i mislim da imamo kvalitet za odbranu titule", dodao je Ranđelović.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Vaterpolo

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.