Samo tri meseca pre smrti Stefanu Saviću se desila najlepša stvar u životu... danas ga više nema

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 14:15

Samo tri meseca pre smrti Stefanu Saviću se desila najlepša stvar u životu... danas ga više nema

Ko zna koliko je još mogao da ponudi srpskom sportu.

Stefan Savić, mladi reprezentativac naše zemlje u MMA, tragično je preminuo 25. februara u jutarnjim satima, nakon što je izboden.

Savić je inače osvajač bronzane medalje za reprezentaciju Srbije na amaterskom prvenstvu sveta, što mu je bio i najveći uspeh u karijeri. Do njega je stigao svega tri meseca pre smrti.

Na Svetskom šampionatu IMMAFED 2023, koje je od 20-25. novembra održano u Tirani, naš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << as je osvojio bronzanu medalju.

Savić je prvo giljotinom savladao borca iz Austrije Vinsenta Keniga, a potom je u četvrtfinalu tehničkim nokautom u drugoj rundi pobedio Marija Stefana iz Angole.

A post shared by Serbian MMA Federation (@mmasavezsrbije)

Savića je u polufinalu, tehničkim nokautom u poslednjem minutu borbe, zaustavio predstavnik Bahreina Gadži Gadžijev koji je u finalnoj borbi osvojio zlatnu medalju. Ipak, samim plasmanom u polufinale je izborio bronzu.

Nažalost, to mu je bila poslednja medalja.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Sve će ovo jednog dana biti Srbija opet..." Danas je ubijen, a reči pokojnog Stefana Savića odjekuju još uvek

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024

Osvojio je bronzanu medalju za svoju zemlju...Nesrećno nastradali srpski MMA borac Stefan Savić (23) je osvajač bronzane medalje za reprezentaciju Srbije na amaterskom prvenstvu sveta, što mu je bio i najveći uspeh u karijeri. Do njega je stigao svega tri meseca pre smrti...On je nakon tog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Stefan Savić o MMA i karijeri: “Ulica je opasnija od sporta, ovde postoji sudija”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Feb.2024, 11:54

Reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA, tragično je preminuo u nedelju 25. februara u jutarnjim satima. On je nakon tog velikog uspeha gostovao u podkastu “MMA INSTITUT”, gde je pričao o tome kako je doživeo celo takmičenje, koje se održalo u Tirani....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.