Saigrači otkrili: Kramerovo stanje u fnalu je bilo uznemiravajuće

Izvor: Press, 28.Sep.2014, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saigrači otkrili: Kramerovo stanje u fnalu je bilo uznemiravajuće

Igrač Borusije iz Menhengladbaha nakon potresa mozga nije prepoznavao saigrače, nije znao gde se nalazi
Mladi fudbaler Krisof Kramer je u finalu Svetskog prvenstva protiv Argentine doživeo potres mozga, a tek nekoliko meseci kasnije otkriveno je koliko je situacija bila ozbiljna.
Prvo je i sam Kramer pričao da se nakon povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nije sećao većeg dela utakmice i da je bio potpuno dezorijentisan, a sada su i njegovi saigrači odlučili da progovore o njegovom stanju na terenu.
Sada već bivši kapiten "pancera" Filip Lam ispričao je zanimljivu priču.
"U početku nisam bio zabrinut, delovao je dobro. Ipak, stvari su se promenile kada mi je prišao i tražio da mu dam kapitensku traku sa ruke, a kada je  hteo sa sudijom da razmeni dres, pomislio sam, "e sada je stvarno" dosta", rekao je Lam.
I golman reprezentacije Manuel Nojer potvrđuje da se Kristof nije nalazio u dobrom stanju.
"Sve je bilo u redu dok mi nije prišao i rekao mi "pusti me da igram kao golman", dodaje Nojer.
Međutim, izjava Tomasa Milera svakako najbolje objašnjava ozbiljnost cele situacije.
"Rekao sam vam da me je pitao da li je ovo finale, ali to je najbezlazlenija stvar koja se desila. Nazvao me je „Gerd“ i čestitao mi na finalu iz 1974. godine, a u jednom momentu kada je publika bila prilično glasna rekao mi je ’"dobra atmosfera ovde na Rur stadionu!’. Bilo je važno da ga izmenimo jer niko nije znao šta je mogao da uradi. Ko zna, da skine gaće sudiji," rekao je Miler

Ko zna, verovatnoćemo čuti još neku zanimljivost o tom finalu...

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.