Ludilo Kristofa Kramera u finalu Mundijala: Lamu tražio kapitensku traku, a Nojeru da ga pusti na gol

Izvor: Svet, 28.Sep.2014, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludilo Kristofa Kramera u finalu Mundijala: Lamu tražio kapitensku traku, a Nojeru da ga pusti na gol

Kristof Kramer baš nije imao sreće u finalu Mundijala u Brazilu. Vezni fudbaler Nemačke, doživeo je ozbiljan potres mozga, a tek se sada saznaje šta se sve dešavalo u njegovoj glavi.
Kramer je prvobitno otkrio da se nije sećao većeg dela prvog poluvremena, a sada su i njegovi saigrači iz reprezentacije progovorili. Manuel Nojer je rekao da mu je tražio da on stane na gol.
“Bio je dobro dok ga nisam video kako se čudno ponaša. Onda mi je prišao i rekao ‘Manu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pusti me da igram kao golman’”, rekao je Nojer, a kapiten Nemačke, Filip Lam je otkrio koji je on zahtev dobio:
“Prvo nisam bio zabrinut, igrao je normalno. Ali stvari su počele kada je došao kod mene i želeo da uzme kapitensku traku sa moje ruke. Mislio sam ’šta se dešava ovde’. Kada je želeo da razmeni dres sa sudijom pomislio sam sad je dosta’”, rekao je Lam.
Za kraj, svoju priču, otkrio je i Tomas Miler, koji je rekao da ga je Kramer oslovljavao sa “Gerd”, s obzirom da je smatrao da razgovara sa legendarnim nemačkim napadačem, Gerdom Milerom.
“Znali ste da me je pitao da li je ovo finale, ali nažalost to je najbezlazlenija stvar koja se desila. Nazvao me je “Gerd“ i čestitao mi na finalu 74. Kada je publika bila prilično glasna rekao mi je ‘dobra atmosfera ovde na Rur stadionu!’. Bilo je važno da ga što pre izmenimo jer niko nije znao šta je mogao da uradi. Možda da skine gaće sudiji”, otkrio je Miler.
Izvor: Telegraf
Foto: AP

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.