Šaćiri pred dvomeč sa Zvezdom: Sport nije politika

Izvor: Mondo, 22.Okt.2018, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaćiri pred dvomeč sa Zvezdom: Sport nije politika

Fudbaler Liverpula u centru pažnje zbog svog porekla i načina na koji je proslavio gol za Švajcarsku protiv Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Foto: Guliver/Getty images/Mark Robinson

Jedan od fudbalera koji će biti u centru pažnje tokom dvomeča između Liverpula i Crvene zvezde je Džerdan Šaćiri.

Vezista >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << engleskog tima i reprezentativac Švajcarske provocirao je tokom proslave pogotka protiv Srbije na nedavnom Svetskom prvenstvu u Rusiji, zbog čega bi mogao da se nađe na meti navijača crveno-belih.

U razgovoru za britanske medije on, ipak, tvrdi da nije zabrinut i dodaje:

"Ovo će biti normalne utakmice i tako ću se i ponašati. Naravno, možda bude ljudi koji će mi zviždati. Na kraju, to je samo fudbalska utakmica. Sport nije politika", rekao je Šaćiri, iako je u Rusiji promovisao "Veliku Albaniju", a na kopačkama imao zastavu takozvanog Kosova.

Prvi duel Zvezde i Liverpula je u sredu, 24. oktobra, u Engleskoj (21 sat), a revanš je 6. novembra u Beogradu (18.55).

Podsetimo, Crvenoj zvezdi je zabranjeno da prodaje ulaznice svojim navijačima za gostovanje na Enfildu, tako da se ne očekuje veliki broj gostujućih pristalica, ali je sigurno da će dve nedelje kasnije tribine "Marakane" biti prepune.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Šaćiri: Bez politike, meč protiv Zvezde kao svaki drugi

Izvor: RTS, 22.Okt.2018

Fudbaler Liverpula Džerdan Šaćiri izjavio je da očekuje zvižduke navijača Crvene zvezde u Beogradu, ali da na duele protiv crveno-belih u Ligi šampiona gleda isto kao na sve druge utakmice. . Švajcarac albanskog porekla...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.