SVETSKI MEDIJI pišu o HRVATSKOJ NAVIJAČICI: Izazovnim autfitom PRKOSI PRAVILIMA OBLAČENJA U KATARU, a ovako je izgledala PRE operacija

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2022, 12:38

SVETSKI MEDIJI pišu o HRVATSKOJ NAVIJAČICI: Izazovnim autfitom PRKOSI PRAVILIMA OBLAČENJA U KATARU, a ovako je izgledala PRE operacija

Ivana Knol iz Hrvatske veoma je primećena na tribinama Svetskog prvenstva u Kataru.

O popularnoj hrvatskoj navijačici Ivani Knol pišu brojni mediji poput Dejli mejla i portala TMZ koji ističe da ova devojka prkosi pravilima oblačenja u zmelji domaćinu Svetskog kupa.

Ivana Knol je bila vrlo zapažena i na Svetskom prvenstvu u fudbalu 2018. u Moskvi. TMZ sada piše da je ova navijačica i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << model bila veoma izazovno odevena na jučerašnjoj utakmici Hrvatska - Kanada.

Na sajtu turističke organizacije ove zemlje navodi se da se i od žena i od muškaraca očekuje sledeće: "da pokažu poštovanje prema lokalnoj kulturi izbegavajući preterano otkrivanje ojeće u javnosti", piše TMZ.

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Ovaj portal napominje da koliko je poznato atraktivna Ivana Knol nije doživela bilo kakve sankcije zbog stila oblačenja.

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Ivana Knol rođena je u Nemačkoj gde je živela do 8. godine, nakon čega je živela u Hercegovini, a potom je upisala Grafički fakultet u Zagrebu. Od tinejdžerskih dana bavila se modelingom, a čak je 2016. godine učestvovala na izboru za Mis Hrvatske.

Međutim, sada su se ponovo pojavile u javnosti i fotografije kako je manekenka i nekadašnja kandidatkinja izbora za Mis Hrvatske izgledala nekad.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.