Izvor: HotSport.rs, 13.Okt.2016, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE IDE PO PLANU: Srpski basketaši dominantno do četvrtfinala Svetskog prvenstva

Obezbeđeno prvo mesto u grupi, sledi četvrtfinale.

Reprezentacija Srbije u basketu 3×3 za koju na aktuelnom Svetskom prvenstvu koje se igra u kineskom Gvangžuu nastupaju Dušan Domović-Bulut, Đorde Majstorović, Marko Ždero i Marko Savić za sada beleži odlične rezultate.
Naša selekcija je ostvarila nove dve pobede i to nad Italijom od 16:13 i Novim Zelandom 20:17 i tako se sa >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << prvog mesta plasirala u četvrtfinale.
Pre ta dva trijumfa, Srbija je bila bolja od Katara sa 21:16 i Rusije rezultatom 21:14. Tako su sa sve četiri pobede srpski basketaši zakazali četvrtfinale protiv Holandije.
Taj meč igraće se u subotu od 7:50h po srednjeevropskom vremenu.
The post SVE IDE PO PLANU: Basketaši Srbije maksimalnim učinkom u četvrtfinale SP appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.