SRBIJA SAZNALA PROTIVNIKE U KVALIFIKACIJAMA ZA SP: Žreb bio naklonjen “Orlovima”, Ronaldo stiže u Beograd

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2020, 18:29

SRBIJA SAZNALA PROTIVNIKE U KVALIFIKACIJAMA ZA SP: Žreb bio naklonjen “Orlovima”, Ronaldo stiže u Beograd

Mondijal deluje kao realno dostignuće.

Reprezentacija Srbije igraće u grupi "A" kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru. Protivnici Orlovima biće selekcije Portugala, Republike Irske, Luksemburga i Azerbejdžana odličeno je žrebom u Cirihu.

Plasman na Svetsko prvenstvo izboriće 13 selekcija iz Evrope. Kvalifikacije će imati 10 grupa, a direktan put na Mondijal ostvariće samo pobednici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grupa. Priliku da se plasiraju na završnicu imaće i drugoplasirane ekipe, koje će zajedno sa još dva nacionalna tima iz Lige nacija igrati baraž.

Tih 12 reprezentacija će biti podeljeno u tri plej-of grupe po četiri, koje će se igrati po nokaut sistemu i tri pobednika na jednu utakmicu će nastupiti u Kataru. Kvalifikacije će startovati u martu sledeće godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.