Izvor: HotSport.rs, 09.Okt.2017, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPORT NA TV: Desetine hiljada na ‘Rajku’ i milioni uz televizore sa Orlovima

Apsolutni događaj dana biće poslednji meč kvalifikacija za Mundijal koji će igrati naša reprezentacija.

Srbija večeras od 20.45 dočekuje Gruziju na stadionu ‘Rajko Mitić’.
Karata je sve manje i manje za meč koji bi mogao naš nacionalni tim da odvede na Svetsko prvenstvo, tako da će veliki broj ljudi, pogotovo onih koji žive daleko od prestonice, preko televizije pratiti meč Muslinovih pulena, a on će biti direktno emitovan na Radio televiziji Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 1.
U istom će se terminu na Sport klubu 1 prenositi još jedan veoma interesantan meč, između Ukrajine i Hrvatske koji će odlučiti plasman naših komšija na Mundijal. Na Sport klubu 2 u istom terminu biće za nas još zanimljiviji meč, između Velsa i Republike Irske. Vels ima samo bod manje od Srbije i takođe se bori za direktan plasman na Svetsko prvenstvo.
Pored fudbala, igraće se i košarka danas. U poslednjoj utakmici trećeg kola regionalne ABA lige, snage će odmeriti MZT i Zadar, a prenos počinje u 18 časova na Areni sport 1.
Ceo program:

 
The post SPORT NA TV: Desetine hiljada na ‘Rajku’ i milioni uz televizore sa Orlovima appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.