Matić: Mi smo takav narod, posle jednog poraza...

Izvor: B92, 08.Okt.2017, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić: Mi smo takav narod, posle jednog poraza...

Reprezentativac Srbije Nemanja Matić istakao je uvek ima pritiska, ali nema straha i apelovao na navijače nacionalnom timu pruže podršku u duelu sa Gruzijom.

“Orlovi” u ponedeljak igraju presudnu utakmicu u borbi za plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

“Uvek reprezentacija donosi neku dozu pritiska, ali nema straha, svesni smo da nismo pružili dobru utakmicu protiv Austrije, iz ovog ili onog razloga. Jedva čekamo utakmicu sutra jer smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svesni koliko to znači našem fudbalu. Nema straha, samo velika želja”, rekao je Matić.

Dodao je i da je selekcija Austrije u Beču bila bolja.

“Sigurno je bilo nervoze, važna je utakmica, imali smo mnogo publike, ali su bili bolji, iako su bili oslabljeni. Falilo je i nama nekoliko igrača, ali su bili bolji od nas i nadigrali nas”, dodao je Matić.

Na pitanje da li misli da slabija prodaja karata ima veze sa porazom od Austrije, odgovorio je potvrdno.

“Mi smo takav narod da se posle jednog poraza menja slika o svima nama i zaboravljaju ljudi da smo prvi na tabeli i dalje i da nas jedna utakmica vodi na Mundijal. Zato podsećam da sami odlučujemo o svojoj sudbini i navijači bi sutra trebalo da napune stadion. Ne bežimo od odgovornosti, a ono nam je bio prvi poraz u kvalifikacijama. Očekujem dobru podršku sutra”, zaključio je Matić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Matić: Takav smo narod - posle jednog poraza sve se menja

Izvor: MozzartSport.com, 08.Okt.2017

"Jedva čekamo utakmicu sutra jer smo svesni koliko to znači našem fudbalu. Nema straha, samo velika želja”, rekao je srpski vezista..Reprezentativac Srbije Nemanja Matić istakao je uvek ima pritiska, ali nema straha i apelovao na navijače nacionalnom timu pruže podršku u duelu sa Gruzijom...Orlovi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.