SP u rukometu: Rusi i Srbi podelili bodove

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jan.2019, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP u rukometu: Rusi i Srbi podelili bodove

Prva utakmica srpske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i Danskoj završena je nerešnim rezultatom 30:30 (16:16) protiv Rusije.

Vrlo neizvestan meč grupe A je odigran u Mercedes-benc Areni u Berlinu.

Rezultatska klackalica je viđena čitavih 60 minuta. Najveću prednost na meču imali su upravo srpski rukometaši 23:19, ali su Rusi uspeli da se vrate.

Najefikasniji u našoj selekciji bio je Nemanja Ilić sa šest golova, Stefan Vujić >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je postigao gol manje. Igrač utakmice je rski reprezentativac Timur Dibirov sa 12 golova.

Remi sa Rusijom 30:30 (16:16) #rukometnisavezsrbije #rukometnareprezentacijasrbije #timsrbija #vremejezarukomet #времејезарукомет #rukometmojsport #volimrukomet #handball19… https://t.co/6nN5uCZOrH— Rukometni savez (@rssrbije) January 11, 2019
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.