SP  - Imali smo Ruse, Kukić promašio pobedu!

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2019, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP - Imali smo Ruse, Kukić promašio pobedu!

Srbija i Rusija pobedili bodove na startu Svetskog prvenstva.

Bez pobednika u prvom meču Srbije na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i Danskoj. Rezultat - 30:30.

Sjajno smo počeli utakmicu, poveli sa 3:1 i 6:3, igrali odlično, koristili kontre nakon dobrih odbrana, ali smo nakon toga bivali i oštećeni od strane norveških >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sudija.

Rusi su uspeli da se vrate u život, bilo je prilično neizvesno do kraja prvog poluvremena, a na samom kraju smo uspeli da izjednačimo na 16:16.

Moglo bi se reći da smo zaslužili više, a sve nam se vratilo početkom drugog poluvremena.

Izabranici Nenada Peruničića su uspeli da povedu sa 23:19 nakon što su Rusi u par napada igrali sa igračem više u polju, ostavljali su prazan gol što su naši igrači koristili.

Ipak, usledio je novi pad u igri, ušlo se u neizvesnu završnicu, posebno nakon što smo propustili kontru i nakon toga sedmerac.

Poveli smo sa 27:26 nakon sjajnog gola Kukića, a potom je gol postigao i Draško Nenadić, najlepši na utakmici za 28:27. Cupara je branio odlično na drugoj strani u najbitnijim momentima. Stefan Vujić je pogodio za 2 gola razlike na 2 minuta do kraja, bili smo nadomak pobede.

Ipak, u poslednji minut ušlo se uz rezultat 30:30, promašili smo napad, ali smo imali 30 sekundi za pobedu, ali je Kukić promašio pobedu. Ostalo je devet sekundi za Ruse, ali ništa nisu uradili.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SP u rukometu: Rusi i Srbi podelili bodove

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jan.2019

Prva utakmica srpske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i Danskoj završena je nerešnim rezultatom 30:30 (16:16) protiv Rusije...Vrlo neizvestan meč grupe A je odigran u Mercedes-benc Areni u Berlinu...Rezultatska klackalica je viđena čitavih 60 minuta. Najveću prednost na meču imali...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.