SP: Zlato Makleodu, Merit podbacio

Izvor: B92, 07.Avg.2017, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP: Zlato Makleodu, Merit podbacio

Atletičar sa Jamajke Omar Makleod osvojio je večeras zlatnu medalju u trci 110 metara s preponama na Svetskom prvenstvu u Londonu.

Olimpijski šampion iz Rio de Žaneira je do zlata na šampionatu sveta stigao za 13,04 sekunde.

Srebrnu medalju osvojio je Rus Sergej Šubenkov, koji se u Londonu takmiči kao neutralan takmičar, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je kroz cilj prošao za 13,14 sekundi.

Mađar Bolaž Boji osvojio je bronzu s vremenom 13,28 sekundi. Madjarska je do sada na šampionatima sveta osvojila 11 medalja, devet u bacačkim disciplinama i dve u višebojima, a ovo je prva trkačka.

Jedan od favorita za odličje, Amerikanac Eris Merit finale je završio na petom mestu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Makleod najbrži, Šubenkovu srebro na 110 prepone

Izvor: Beta, 07.Avg.2017

Atletičar sa Jamajke Omar Makleod osvojio je večeras zlatnu medalju u trci 110 metara s preponama na Svetskom prvenstvu u Londonu. Olimpijski šampion iz Rio de Žaneira je do zlata na šampionatu sveta stigao za 13,04 sekunde. Srebrnu medalju osvojio je Rus Sergej Šubenkov, koji se u Londonu takmiči...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.