SP VESLANJE: Arsić i Pimenov u polufinalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2023, 13:45

SP VESLANJE: Arsić i Pimenov u polufinalu

Za plasman u finale će veslati osmog septembra.

Srpski reprezentativci Jovana Arsić i Nikolaj Pimenov plasirali su se danas u polufinale skifa na Svetskom prvenstvu u veslanju, koje se održava u Beogradu.  Jovana Arsić i Nikolaj Pimenov će veslati u polufinalu skifa osmog septembra u prepodnevnim časovima.

Jovana Arsić je osvojila drugo mesto u svojoj četvrtfinalnoj grupi, što joj je bilo dovoljno za plasman u polufinale. Ona je osvajanjem drugog mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ušla među 12 najboljih veslačica u ženskom skifu na SP od kojih će prvih devet obezbediti vizu za OI u Parizu 2024. godine. Nikolaj Pimenov zauzeo je drugo mesto u prvoj četvrtfinalnoj grupi i plasirao se u polufinale muškog skifa. Srpski reprezentativac je izborio plasman među 12 najboljih veslača na SP od kojih će prvih devet obezbediti plasman na OI u Parizu 2024. godine.

SP u Beogradu je ujedno i kvalifikaciono za OI u Parizu, pa će u skifu plasman obezbediti po devet najuspešnijih u obe konkurencije, a u dvojcu i dubl skulu po 11 najboljih u obe konkurencije. Na SP u Beogradu učestvuje više od 1.600 učesnika iz 73 zemlje.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veslanje: Jovana Arsić i Nikolaj Pimenov u polufinalu skifa na SP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Sep.2023

Srpski reprezentativci Jovana Arsić i Nikolaj Pimenov plasirali su se danas u polufinale skifa na Svetskom prvenstvu u veslanju, koje se održava u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Arsić i Pimenov u polufinalu skifa na SP

Izvor: B92, 06.Sep.2023

Srpski reprezentativci Jovana Arsić i Nikolaj Pimenov plasirali su se u polufinale skifa na Svetskom prvenstvu u veslanju u Beogradu...Jovana Arsić je osvojila drugo mesto u svojoj četvrtfinalnoj grupi, što joj je bilo dovoljno za plasman u polufinale...Ona je osvajanjem drugog mesta ušla medju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.