Izvor: HotSport.rs, 09.Sep.2023, 13:24

SLOVENIJA NA DONČIĆEV POGON DO 7. MESTA: Datome okončao reprezentativnu karijeru!

Ako ništa, barem su se Dončić i drugari oprostili pobedom. Danas je u okviru Svetskog prvenstva odigran duel za sedmo mesto na Mundobasketu. Snage su odmerile selekcije Slovenije i Italije. Nakon velike drame i zaista fantastičnog duela, slavila je Slovenija rezultatom – 85:89. Najbolji pojedinac susreta bio je reklo bi se očekivano, Luka Dončić. On ... Read more
The post SLOVENIJA NA DONČIĆEV POGON DO 7. MESTA: Datome okončao reprezentativnu karijeru! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaši Slovenije pobedili Italiju i zauzeli sedmo mesto na Mundobasketu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Sep.2023

Košarkaška reprezentacija Slovenije pobedila je danas selekciju Italije rezultatom 89:85 (15:18, 27:23, 28:19, 19:25) u utakmici za sedmo mesto na Svetskom prvenstvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

KANADA STIGLA DO TREĆEG MESTA NA MUNDOBASKETU: Uzalud magija Bridžisa, Bruks i Šej uništili južne komšije! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Sep.2023, 13:01

Izuzetno zanimljiv meč. Kanada je osvojila svoju prvu medalju u istoriji Mundobasketa, jer su nakon produžetaka savladali komšijske SAD rezultatom 118:127. Naime meč je bio izuzetno uzbudljiv a jedan potez je ipak zauzeo glavno mesto. Imala je Kanada i par puta dvocifrenu prednost, ali su se Amerikanci...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.