Rvački savez Srbije proglasio najbolje u 2023. godini

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 15:07

Rvački savez Srbije proglasio najbolje u 2023. godini

Laureat Stevan Mićić.

Rvački savez Srbije na drugoj redovnoj sednici Upravnog odbora proglasio je najbolje u 2023. godini. Protekla godina bila je veoma uspešna za srpsko rvanje, a naši reprezentativci nastavili su kontinuitet osvajanja medalja na velikim takmičenjima.

Za najboljeg rvača izabran je Stevan Mićić, koji je na Svetskom prvenstvu u Beogradu osvojio zlatnu medalju slobodnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stilom u kategoriji do 57 kilograma. Bila je to prva titula svetskog prvaka u slobodnom stilu za Srbiju u istoriji, a Mićić je ovim trijumfom obezbedio i plasman na Olimpojske igre u Parizu.

Najuspešniji klub je Proleter iz Zrenjanina, za najboljeg trenera imenovan je Vojislav Trajković, član stručnog štaba reprezentacije i trener Zrenjanica. Najbolji sudija u protekloj godini je Nemanja Tomić, a nagrada za najboljeg sportskog radnika otišla je u ruke Đorđa Kalanovića.

Upravni odbor Rvačkog saveza Srbije proglasio je najbolje u svim uzastnim kategorijama kao i u ženskom rvanju.

U grčko-rimskom stilu nagrađeni su: Gerogi Tibilov (seniori), Aleksa Ilić (U23), Andrija Mihajlović (U20), Stevan Kojić (U17), Balaž Ujhelji (U15) i Milan Marić (veterani).

U konkurenciji dama najuspešnije su: Fani Nađ (seniorke i U23), Maša Perović (U20), Evelin Ujhelji (U17), i Ivana Garić (U15).
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mićić najbolji rvač Srbije za 2023. godinu, Proleter najuspešniji klub

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jan.2024

Svetski šampion Stevan Mićić izabran je za najboljeg rvača Srbije u 2023. godini, odlučeno je na sednici Upravnog odbora Saveza.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Prestižna nagrada za Stevana Mićića: Svetski šampion najbolji i u Srbiji

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Jan.2024, 11:12

Odlučeno je na sednici upravnog odbora Saveza Svetski šampion Stevan Mićić izabran je za najboljeg rvača Srbije u 2023. godini, odlučeno je na sednici Upravnog odbora Saveza. Mićić je na Svetskom prvenstvu u Beogradu osvojio zlatnu medalju slobodnim stilom u kategoriji do 57 kilograma. Bila...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.