Ruski fudbaleri možda nisu najbolji na svetu, ali uz sebe imaju takve supruge da ćete ZANEMETI /FOTO/

Izvor: 011vodič.com, 22.Jul.2019, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski fudbaleri možda nisu najbolji na svetu, ali uz sebe imaju takve supruge da ćete ZANEMETI /FOTO/

Foto: Instagram Možda Rusi u fudbalu nisu najbolji na planeti, nisu to uspeli da budu ni kada se kod njih organizovao Mundijal, ali su im supruge – prava plejada lepotica. Prva je tu lepša polovina golmana Vladimira Gabulova – Kira. Sigurno ste dosad mnogo puta naišli na priče da su Slovenke žene istaknute lepote. Dok gledate listu žena ruskih reprezentativaca, shvatićete koliko u tome ima istine. Kira koja sa Gabulovim ima dvojicu sinova, izgleda tako da će pomiriti najrazličitije >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ukuse, uvek problemtične kada je ocena ženske lepote u pitanju. Slike su nam pokazale Kiru u tri različite situacije, od najležernijeg do najglamuroznijeg izdanja i u svakoj situaciji ostavlja sjajan utisak. “Prelep par”, priča se za Gabulove i mi se apsolutno slažemo sa takvim komentarom. Kolega Vladimira Gabulova sa mreže Igor Akinfejev u braku je sa Jekaterinom Akinfejev koja pripada grupi prirodnih lepotica. I gospođa Akinfejev je poput Kire žena izražena lepote, a njih dve čak i fizički nalikuju jedna na drugu. Foto: youtube Prirodna lepotica Ekaterina Akinfejev Jekaterina je poreklom Ukrajinka, odrasla je uz majku učiteljicu i oca pisca. Diplomirala je farmaciju, bavila se plesom i modelingom, a njena veliak ljubav je i gluma. Foto: youtube Ekaterina sa voljenim Igorom Lepotica zanimljive karijere i ruski fudbaler pre braka su se zabavljali dugi niz godina, danas imaju dvoje dece. Foto: Profimedia Sergej Ignaševič Odbrambeni igrač Sergej Ignaševič oženjen je lepom plavušom Natalijom, koja u odnosu na pomenute lepotice pripada drugom tipu lepote, ali ne zaostaje po atraktivnosti. Zapravo, Natalija je prava manekenka, a kako kaže Instagram nalognjenog supruga, i žena odličnog stila. Supruga Fedora Kudrjašova je pak, veoma, veoma provokativna. Anastasija Kudrijašov je svoju izazovnost “iskoristila” kako bi na Instagramu poslala zapaljivu podršku suprugu i njegovim saigračima pred mundijalsku utakmicu 2018: Atraktivnost i odličan stil često pokazuje na Instagramu, neretko na […] More
The post Ruski fudbaleri možda nisu najbolji na svetu, ali uz sebe imaju takve supruge da ćete ZANEMETI /FOTO/ appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.