Rukometašice Srbije bolje od Koreje na startu druge faze

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2019, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice Srbije bolje od Koreje na startu druge faze

Ženska rukometna reprezentacija Srbije pobedila je danas Koreju sa 36:33 (21:15), u prvom meču druge faze Svetskog prvenstva.

Izabranice selektora Ljubomira Obradovića odigrale su sjajnu utakmicu, imale konstantnu prednost, najviše osam golova, a Korejke su tek u finišu uspele da smanje razliku.

Najefikasnija je bila Jelena Lavko sa sedam golova, bez promašaja.

Srpkinje sada imaju dva boda, a u drugom meču sutra od sedam sati igraju protiv Nemačke i imaju veliku šansu da obezbede kvalifikacije za Olimpijske igre, ali i ostanu u igri za polufinale.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometašice Srbije savladale Koreju na startu druge faze SP

Izvor: Radio 021, 08.Dec.2019

Rukometašice Srbije pobedile su danas Koreju sa 36:33 (21:15), u prvom meču druge faze Svetskog prvenstva...Izabranice selektora Ljubomira Obradovića odigrale su sjajnu utakmicu, imale stalnu prednost, najviše osam golova, a Korejke su tek u finišu uspele da smanje razliku...Najefikasnija je bila...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.