Rukometaši Srbije porazom od Španije eliminisani sa SP

Izvor: Studio B, 21.Jan.2013, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Srbije porazom od Španije eliminisani sa SP

Rukometna reprezentacija Srbije završila je takmičenje na Svetskom prvenstvu, pošto je u osmini finala u Saragosi eliminisana od domaćina Španije sa 20:31(12:20).

Najefikasniji u reprezentaciji Srbije bio je Petar Nenadić sa četiri gola, dok su Žarko Šešum i kapiten Momir Ilić postigli po tri. Španiju je predvodio Albert Rokas sa šest pogodaka.   

Španija je odlično počela utakmicu i samo dozvolila Srbiji da u šestom minutu izjednači na 3:3, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << nakon čega je potpuno preuzela kontrolu i konstantno do kraja poluvremena povećavala prednost.   

Domaćina šampionata nije poremetilo ni to što im je prvi odbrambeni igrač Viktor Moros dobio crveni karton sredinom poluvremena zbog grubog prekršaja nad Nemanjom Zelenovićem.   

Kako su igrali u prvom, španski rukometaši su tako nastavili i u drugom poluvremenu, pa su već posle minut i po golovima Valera Rivere i Viktora Tomasa vratili prednost od devet golova.   

Srbija je tada zaigrala malo bolje i serijom 4:1 približila se na šest golova zaostatka, ali je to "probudilo" Špance, koji su sigurnom igrom do kraja došli do nove velike prednosti i na kraju ubedljivo pobedili sa čak 11 golova prednosti.   

Utakmicu u hali Prinsipe Filipe u Saragosi posmatralo je oko 10.000 navijača.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.