Robson-Kanu i Remzi vratili Vels u igru, Austrija je gotova! Španija u turbo izdanju (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 05.Sep.2017, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robson-Kanu i Remzi vratili Vels u igru, Austrija je gotova! Španija u turbo izdanju (VIDEO)

Osam golova dala Crvena furija u Lihtenštajnu, Italijani do minimalca protiv Izraela

Velšani slave Hala Robsona Kanua i Arona Remzija! Ovi momci doneli su ostrvskoj selekciji pobedu od 2:0 na gostovanju u Moldaviji i vratio je na drugo mesto grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Za to je zaslužna i Srbija koja je pobedila do ovog kola drugoplasiranu Republiku Irsku.

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Velšani su mnogo teže nego što se očekivalo došli do ovog trijumfa, jer je prvi gol Robson Kanu postigao tek 10 minuta pre kraja kada je veće nervoza počela da se uvlači u redove gostiju.

Konačan rezultat na utakmici u Kišinjevu postavio je Aron Remzi u trećem minutu sudijske nadoknade, a asistencija se piše Semu Vouksu.

U trećoj utakmici ove grupe Austrija je napravila veliki kiks i odigrala u Beču samo 1:1 protiv Gruzije i sada joj je preostala samo puka teorija za osvajanje drugog mesta u grupi. A u sledećem kolu Austrijanci će dočekati Srbiju.

Večeras je Gruzija pružila sasvim dobru partiju na legendarnom stadionu Prater. Valerijan Gvilija je u osmom minutu doveo goste u vođstvo, a sve što je Austrija uspela da uradi do kraja bio je izjednačujući gol Luisa Šauba.





Španci su se u G grupi iživljavali nad Lihtenštajnom i kao gosti slavili sa 8:0. Nije Furiji bilo važno što je praktično već zakoračila na završni turnir, ovaj meč bio je dobar i za „raspucavanje“.

A to je očigledno najviše prijalo Alvaru Morati i Jagu Aspasu. Obojica su postigla po dva gola, s tim što je Morati to pošlo za rukom kao starteru, a Aspas je ušao na teren sa klupe na početku drugog poluvremena.

Pogotke za Španiju još su postigli Serhio Ramos, Isko i David Silva.

Drugo mesto u ovoj grupi rezervisano je za Italiju koja je večeras na stadionu Sasuola savladala Izrael sa 1:0. Strelac jedinog pogotka na utakmici bio je Ćiro Imobile u 53. minutu posle dodavanja Antonija Kandreve.

U potencijalno rizičnom duelu, ali ne zbog sportskih razloga, Makedonija je u Skoplju remizirala sa Albanijom. Gosti su poveli u 53. minutu preko Odise Rošija, a konačan rezultat postavio je Aleksandar Trajkovski iz penala u 78. minutu.



GRUPA D:

R. Irska - Srbija (0:0)

/Kolarov 55/

Moldavija - Vels

Austrija - Gruzija (0:1)

/Šaub 43 - Gvilija 8/

GRUPA G:

Makedonija - Albanija 1:1 (0:1)

/Trajkovski 76pen - Roši 53/

Lihtenštajn - Španija 0:8 (0:4)

/Ramos 3, Morata 15, 54, Isko 16, Silva 39, Aspas 51, 63/

Italija - Izrael 1:0 (0:0)

/Imobile 53/

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

KVALIFIKACIJE ZA SP: Vels preskočio Irsku, Španija raznela Lihtenštajn (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 05.Sep.2017

Nakon odigranih utakmica 8. kola kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine situacija je bar delimično jasnija.. Fudbaleri Velsa savladali su Moldaviju na gostovanju rezultatom 2:0 golovima Robson-Kanua u 80. i Remzija u trećem minutu sudijske nadoknade, dok je u drugom meču...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.