Real odbranio titulu prvaka sveta

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Dec.2018, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real odbranio titulu prvaka sveta

Fudbaleri Real Madrida osvojili su sedmu titulu prvaka sveta, pošto su večeras u Abu Dabiju u finalu Svetskog prvenstva pobedili Al-Alin sa 4:1.

Madriđani su bez mnogo problema slavili pred punim tribinama stadiona u Abu Dabiju, a do trijumfa ih je predvodio najbolji fudbaler sveta Luka Modrić.

On je i načeo mrežu Al-Alina u 14. minutu na asistenciju Karima Benzeme, da bi na 2:0 u 60. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << povisio Markos Ljorente.

Pitanje pobednika rešeno je u 79. minutu kada je Modrić upisao asistenciju, a strelac trećeg gola za Real bio je Serhio Ramos.

Al-Alin je u 86. minutu smanjio zaostatak pogotkom Cukase Šionatija, da bi konačan rezultat u nadoknadi vremena postavio Jahija Nader autogolom.

Ranije danas treće mesto na Svetskom klupskom prvenstvu u Abu Dabiju osvojio je River Plejt pobedom od 4:0 na japanskom Kašimom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Real po sedmi put prvak sveta

Izvor: Danas, 23.Dec.2018, 00:38

Fudbaleri Real Madrida osvojili su sedmu titulu prvaka sveta, pošto su večeras u Abu Dabiju u finalu Svetskog prvenstva pobedili Al-Alin sa 4:1. Članak Real po sedmi put prvak sveta se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.