Rastić 24. u Belorusiji – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 24.Avg.2019, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rastić 24. u Belorusiji – MaxBet Sport

Dobar rezultat na Svetskom prvenstvu u letnjem biatlonu u Raubiču ostvario je srpski reprezentativac Damir Rastić. On je u disciplini sprint, zauzeo 24. mesto, sa zaostatak za pobednikom trke Timofejem Lapšinom iz Koreje za minut i 16 sekundi.
Kvota u kladionici MaxBet da će košarkaš Srbije da budu šampioni sveta je 5.25. Prvenstvo počinje u subotu, 31. avgusta.
Imao je Rastić samo jedan promašaj, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sve što je uradio bilo je veoma dobro tako da ni rezultat nije izostao. Zaostatak u sprintu takmičari prenose u disciplinu u nedelju, poteru, kojom se završava prvenstvo sveta. Pored Lapšina prvak sveta postala je i Jekaterina Glazirina, koja je imala isto vreme kao i drugoplasirana Lusi Čarvatova ali manje promašaja, pa je zlato otišlo u Rusiju.
Srpskim juniorima drugi takmičarski dan na SP u Raubiču,  nije doneo bolje rezultate od prethodnog. Posle super sprinta i u sprintu nismo imali razloga za zadovoljstvo. Kod juniorki Berina Sinanović je bila 51. a Maida Drndić 54. Najbolji junior u Belorusiji bio je Denis Džeković, koji je, uprkos maksimalno učinku na strelištu, na kraju bio 48. Ostali srpski predstavnici bili su: 53. Omar Hodžić, 59. Omer Hodžić i 60. Sabahudin Rastić.
Poslednjeg dana na programu je disciplina potera. Najviše šansi za dobar plasman ima Damir Rastić.

The post Rastić 24. u Belorusiji – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.