Novak i još petoro Srba na terenu prvog dana Ju-Es Opena

Izvor: RTS, 24.Avg.2019, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak i još petoro Srba na terenu prvog dana Ju-Es Opena

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odbranu titule na Otvorenom prvenstvu SAD počinje u ponedeljak uveče po srednjoevropskom vremenu, saopštili su organizatori u Njujorku.
Đoković će na teren protiv Španca Roberta Karbaljesa Baene izaći oko 20 sati, nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prvog meča na terenu "Artur Eš" u kome se sastaju Kazahstanka Zarina Dijas i Australijanka Ešli Barti.

Ako prebrodi prvu prepreku Novaka u drugom kolu očekuje meč sa boljim iz duela Sem Kveri - Huan Ignasio Londer, dok u trećoj rundi može da se sastane sa nekim od srpskih tenisera.
Naš teniser je do sada na Ju-Es Openu odigrao 79 mečeva, od kojih je 69 rešio u svoju korist. Šampion turnira je bio 2011, 2015. i 2018. godine, a pre dvanaest meseci je u finalu srušio Argentinca Huana Martina del Potra. 
U ponedeljak će na teren još petoro Srba, Janko Tipsarević i Dušan Lajović od 17 sati igraju protiv Denisa Kudle i Stiva Darsisa, Ivana Jorović protiv Ige Svjontek iz Poljske, ne pre 18.30, dok će se Laslo Đere i Miomir Kecmanović u srpskom derbiju sastati oko 20 sati.
Takmičenja na terenima "Flešing Medouza" počinju u ponedeljak, 26. avgusta i trajaće do nedelje, 8. septembra, kada je na programu muško finale u singlu.
Ju-Es Open se igra za ukupni nagradni fond od 42.860.000 dolara.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

US open - Novak u ponedeljak kreće u odbranu titule

Izvor: Sportske.net, 24.Avg.2019

Još pet Srba na terenu prvog dana Otvorenog prvenstva SAD...Prvi reket sveta Novak Đoković ove godine brani titulu na US openu, a svoj prvi meč odigraće prvog dana, u ponedeljak 26. avgusta, od 20h...On će na terenu "Artur Eš" odmeriti snage sa španskim teniserom Robertom Karbaljesom Baenom...Ukoliko...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.