Rakitić: Jedna utakmica ne rešava ništa

Izvor: N1 televizija, 14.Jun.2018, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rakitić: Jedna utakmica ne rešava ništa

Fudbaler Hrvatske Ivan Rakitić istakao je da je bitno da reprezentacija dobro počne takmičenje na Svetskom prvenstvu, ali da prva utakmica protiv Nigerije neće mnogo toga da odluči.

Milennium - sponzor vesti sa Svetskog prvenstva

Na poslednjoj konferenciji za novinare hrvatske reprezentacije, uoči putovanja u Kalinjingrad, pred medije je izašao Ivan Rakitić.

"Naravno >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da je bitno ući dobro u turnir. Ali nije gotovo ni ako je dobijemo ni ako izgubimo. Naša želja je da pobedimo, ali ništa time neće biti rešeno. Znamo da je Nigerija dobra ekipa, ali znamo da svi očekuju da budemo pravi", rekao je Rakitić.

O svom eventualnom oproštaju od reprezntacije posle Mondijala, fudbaler Barselone je rekao

"Tu sam već 11 godina i mnogo toga smo svi zajedno prošli. Posle turnira ću razgovarati sa porodicom, ali i sa čelnim ljudima Saveza kako bih video šta je najbolje, ali bez neke nervoze."

Posle druženja s novinarima Vatreni su odradili još jedan trening, a u četvrtak poslepodne im je zakazan put za Kalinjingrad.

Prvi meč na planetarnom prvenstvu Hrvatska će odigrati 16. juna protiv Nigerije.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.