RUKOMETAŠICE PROTIV TZV. KOSOVA IGRAJU U KOVILOVU: Promena mesta održavanja juniorskog kvalifikacionog turnira za SP

Izvor: Kurir, 21.Mar.2018, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUKOMETAŠICE PROTIV TZV. KOSOVA IGRAJU U KOVILOVU: Promena mesta održavanja juniorskog kvalifikacionog turnira za SP

Kvalifikacioni turnir za Svetsko prvenstvo juniorki umesto u Kragujevcu, održaće se u Sportskom centru Kovilovo od 23. do 25. marta.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Kragujevac,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkazan rukometni turnir u Jezeru, Srbija-Kosovo u Kovilovu

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 21.Mar.2018

.Iako je Rukometni savez Srbije najavio odrzavanje kvalifikacionog rukometnog turnira za Svetsko prvenstvo juniorki od 23. do 25. marta u kragujevackoj hali Jezero, taj dogadjaj je premesten u SC Kovilovo (nadomak centra Beograda), objavio je najpre Kurir, a potom je i potvrdjeno agenicji Tanjug iz..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Zbog Kosova bez nacionalnih obeležja, publike i medija

Izvor: N1 televizija, 21.Mar.2018

Kvalifikacioni turnir za plasman na Svetsko prvenstvo juniorki održaće se u SC "Kovilovo" od petka do nedelje umesto u Kragujevcu kako je to prvobitno bilo planirano, saopštio je Rukometni savez Srbije...RSS se na promenu lokacije odlučio zbog bezbednosti svih učesnika turnira, a sve u saradnji...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.