RUKOMET (kraj): Španija - Srbija 31:20

Izvor: Mondo, 21.Jan.2013, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUKOMET (kraj): Španija - Srbija 31:20

Rukometna reprezentacija Srbije poražena od Španije u osmini finala Svetskog prvenstva 20:31 (12:20).

Nadali smo se iznenađenju, a na kraju smo strepili da izbegnemo bruku.

Rukometaši Srbije nisu imali dovoljno znanja, snage i hrabrosti da se ozbiljno suprotstave Špancima, pa su zasluženo završili učešće na Svetskom prvenstvu u osmini finala.

Domaćin Mundijala lako je koristio greške vicešampiona Evrope i već u prvom poluvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << otklonio svaku dilemu oko odgovora na pitanje ko će se suprotstaviti Nemcima u četvrtfinalu, u Barseloni.


Ni povici povređenog i uobičajeno dobrog Darka Stanića (do poluvremena sedam odbrana) nisu bili dovoljni da ostatak ekipe "zapne" i bar napusti Saragosu u skladu sa svojim renomeom borbenog tima, stečenim prošle zime.

Velika prednost Španaca na poluvremenu (20:12) bila im je dovoljna da u nastavku bez mnogo problema privedu meč kraju, dopustivši "orlovima" da se sredinom drugog dela golovima Uroša Mitrovića i Žarka Šešuma primaknu na "samo" šest golova razlike.

Veselin Vuković nije uspeo da iz ekipe izvuče maksimum, ni na koji način. Dugo je tražio raspoloženog igrača i u momentima kada je bilo jasno da je to Petar Nenadić nelogično ga predugo držao na klupi.

Njegovi izabranici tek su u nastavku pružili pristojniju igru, ali ogromne greške i gomilu predatih lopti Špancima nisu mogli da nadomeste.

Uskoro opširnije...

(MONDO, foto: Beta/AP)
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

RUKOMET (SP): Bolan kraj "orlova"

Izvor: Mondo, 21.Jan.2013

Rukometna reprezentacija Srbije poražena od Španije u osmini finala Svetskog prvenstva 20:31 (12:20)...Nadali smo se iznenađenju, a na kraju smo strepili da izbegnemo bruku...Rukometaši Srbije nisu imali dovoljno znanja, snage i hrabrosti da se ozbiljno suprotstave Špancima, pa su zasluženo završili...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.