Izvor: Njuz.net, 05.Dec.2022, 13:57

RTS reprizira utakmicu Srbija-Švajcarska do 43. minuta

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 5. decembar 2022, (Njuz) – Radio-televizija Srbije najavila je da će tokom dvodnevne pauze na Svetskom prvenstvu reprizirati odlučujuću utakmicu naše reprezentacije protiv selekcije Švajcarske i to sve do 43. minuta.
Kako navode u RTS, gledaoci su se navikli da svakodnevno gledaju mečeve iz Katara, zbog čega su uvereni da će im teško pasti pauza u sredu i četvrtak, ali je Javni servis uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << da nađe prelazno rešenje.
– Opšte je poznato da su, pored Šarenice i Skočka, reprize jedan od zaštitnih znakova RTS, tako da smo se i ovog puta odlučili da naše verne gledaoce nagradimo jednom dobrom reprizom. Prvobitna ideja ja bila da repriziramo celu utakmicu protiv Švajcarske, ali smo onda odustali i odlučili da repriziramo skoro celo prvo poluvreme, tačnije sve što je prethodilo onom glupom izjednačujućem golu, nakon čega je sve otišlo dođavola – izjavio je naš sagovornik iz RTS koji je tražio da ostane anoniman i dodao da će, zbog dužine trajanja utakmice, dva puta uzastopno pustiti prva 43. minuta.
– Kao što smo se ranije trudili da naizmenično puštamo reprize Boljeg života i Srećnih ljudi, tako smo i sada odlučili da samo dan kasnije pustimo reprizu utakmice Srbije i Kameruna. Zapravo, ne celu utakmicu, ali sve do 62. minuta, dok smo još uvek vodili 3:1, nakon čega je sve otišlo dođavola – otkriva naš izvor.
On dodaje da će RTS reprizirati i legendarna hologramska uključenja naših voditelja, posebno ono kad je Aca Stojanović onom liku dodao loptu čak iz Katara.
Marko Dražić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.