Pre će Srbija da prođe grupu nego Brazil da osvoji Mundijal

Izvor: MozzartSport.com, 02.Dec.2017, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre će Srbija da prođe grupu nego Brazil da osvoji Mundijal

Šanse nam uopšte nisu loše

Uoči kvalifikacija atmosfera je bila u minus fazi, pa je rasla sa pobedama izabranika Slavoljuba Muslina, da bi na kraju malo splasnula posle onog šamaranja u Beču i blede igre protiv Gruzije da bi svaki entuzijazam kad je srpska fudbalska reprezentacija ponovo iščezao kad se saznalo za raskid saradnje sa selektorom.

Ali povoljan žreb u Moskvi ponovo je razbuktao maštu. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Šta ćete, takav smo narod. Od euforije do očaja. Pa se sad više ne razmišlja samo o prolasku u grupnu fazu, nego se odmah gleda i kostur da se vidi koga ćemo sve morati da pobedimo na putu do polufinala.

Šalu na stranu, ali jesmo pomalo nezasiti kad je sport u pitanju, a kad je već tako hajde i da vidimo kolike su zaista šanse Baneta Ivanovića i drugova da se, ako ništa drugo, domognu nokaut faze takmičenja.

Kvote MOZZART kladionica kažu – veoma dobre! Štaviše, veće su šanse da Srbija prođe grupu nego da Brazil osvoji titulu prvaka sveta!

Naime, prognoza da će Srbija proći grupu uplatu bi množila kvotom 2,15, a da će se Brazil popeti na krov sveta sa 6,00. Doduše, tip da će Brazil biti prvi u grupi E vredi kvote 1,35, a da će Srbija biti ispred Selesaa čak 7,00.

Mogućnost da Srbija osvoji Mundijal nije baš tako realna, pa bi historijski podvig Orlova mogao da onim najvećim optimistima donese isplatu 170 puta veću od uplate. Ako i pokušate – skidamo vam kapu.

U nastavku teksta, pogledajte kako izgledaju kvote i za dva naša preostala rivala u Grupi E: Švajcarsku i Kostariku.

65: Brazil: pobednik prvenstva (6,00); pobednik grupe (1,35) prolaz u grupi (1,05)

79: Švajcarska: pobednik prvenstva (90); pobednik grupe (7,00) prolaz u grupi (2,15)

82: SRBIJA: pobednik prvenstva (170); pobednik grupe (7,00) prolaz u grupi (2,15)

93: Kostarika: pobednik prvenstva (500); pobednik grupe (20,0) prolaz u grupi (4,50)

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.