Pomoć grada Beograda košarkašima Srbije

Izvor: Studio B, 28.Jul.2010, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoć grada Beograda košarkašima Srbije

Grad Beograd pomoći će sa 3.000.000 dinara odlazak seniorske košarkaške reprezentacije Srbije na Svetsko prvenstvo u Tursku.

Po nalogu gradonačelnika Dragana Đilasa, a na osnovu molbe Košarkaškog saveza Srbije, grad Beograd pomoći će sa 3.000.000 dinara odlazak seniorske košarkaške reprezentacije Srbije na Svetsko prvenstvo u Tursku.

- Košarkaški savez Srbije uputio je molbu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Sekretarijatu za sport i omladinu u kojoj se, zbog složene ekonomske situacije, traži pomoć za odlazak na Svetsko prvenstvo u košarci, koje će se ove godine održati u Turskoj. Kako je Košarkaški savez do sada imao velike troškove povodom šest evropskih i jednog svetskog prvenstva mlađih kategorija, kao i kvalifikacija ženske seniorske selekcije za Evropsko prvenstvo 2011. godine, gradonačelnik Beograda doneo je odluku da se ovom savezu, za neophodne aktivnosti srpske košarkaške reprezentacije, pomogne sa 3.000.000 dinara - rekao je Aca Kovačević, gradski sekretar za omladinu i sport.

Svetsko prvenstvo u košarci za seniore održaće se od 28. avgusta do 12. septembra.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.