Petar Nenadić: Protiv Poljske neće biti lako

Izvor: NaDlanu.com, 17.Jan.2013, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petar Nenadić: Protiv Poljske neće biti lako

Rukometni reprezentativac Srbije Petar Nenadić izjavio je danas u Saragosi da utakmica protiv Poljske neće biti laka, ali da njegova ekipa treba da iskoristi oscilacije u igri protivnika, naročito u drugom poluvremenu.

Srbija danas u 20.15 igra sa Poljskom meč četvrtog kola u Grupi C na Svetskom prvenstvu u Španiji."Poljska ima stvarno vrhunske igrače, ali mi znamo svoj cilj i idemo ka njemu", rekao je agenciji Beta Nenadić, koji igra u Visli iz Plocka.On je dodao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Poljska poslednjih 10 godina među osam najboljih evropskih reprezentacija."Sigurno da neće biti lako. Mi smo svesni toga, ali i naših kvaliteta. Vidmo naše šanse i verujemo u to što radimo. Nadamo se najboljem rezultatu", rekao je Nenadić.Prema njegovim rečima, deo taktike će biti da se poljska reprezentacija "slomi ritmom"."Golman Poljske Slavomir Šmal je bio najbolji na svetu, a mi imamo Darka Stanića najboljeg u Evropi i Ivana Gajića, koji brani odlično. To su faktori koji mogu da prelome utakmicu. Onaj ko bude koncentrisaniji i bude napravio manje tehničkih grešaka ima veće šanse za boljim rezultatom", rekao je Nenadić.Rukometaš Srbije naglasio je da je Poljska u dosadašnjem takmičenju na Svetskom prvenstvu pokazala da ima velike padove u igri, pogotovo u drugom poluvremenu."Mi to treba da iskoristimo. Ako se budemo držali naših zadataka mislim da možemo da pobedimo", rekao je Nenadić.On je objasnio da 90 odsto igrača iz poljske reprezentacije igra u domaćem prvenstvu, u dva kluba u Kilceu i Plocku."Sve su to dobri, vrhunski igrači, nema govora...ali kao što sam rekao imaju oscilacije u igri i mi to moramo da iskoristimo", rekao je Nenadić.Svetsko prvenstvo održava se od 11. do 27. januara u Španiji. Beta

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nenadić: Neće biti lako s Poljskom

Izvor: RTV Pink, 17.Jan.2013

. . . Rukometni reprezentativac Srbije Petar Nenadić izjavio je danas u Saragosi da utakmica protiv Poljske neće biti laka, ali da njegova ekipa treba da iskoristi oscilacije u igri protivnika, naročito u drugom poluvremenu. . .

Nastavak na RTV Pink...

Petar Nenadić: Protiv Poljske neće biti lako

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jan.2013

Rukometni reprezentativac Srbije Petar Nenadić izjavio je danas u Saragosi da utakmica protiv Poljske neće biti laka, ali da njegova ekipa treba da iskoristi oscilacije u igri protivnika, naročito u drugom poluvremenu...Petar Nenadić.. ..Srbija danas u 20.15 časova igra sa Poljskom meč četvrtog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.