Pao i Meksiko: Odbojkaši Srbije nadomak polufinala

Izvor: Vesti-online.com, 08.Okt.2013, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao i Meksiko: Odbojkaši Srbije nadomak polufinala

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je u trećem kolu Grupe B na prvom Svetskom prvenstvu za mlađe seniore u Brazilu selekciju Meksiko sa 3:0, u setovima 21:18, 21:14, 21:19.

Treća pobeda u nizu: Odbojkaši Srbije

 

Najefikasniji u selekciji Srbije bio je korektor Dušan Petković sa 11 poena, dok su Srećko Lisinac i Filip Stoilović zabeležili po osam.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
 

U reprezentaciji Meksika istakao se Roberto Rinkon sa 14 poena.

 

Izabranici Igora Kolakovića tako su i u trećem meču na Svetskom prvenstvu za mlađe seniore u Brazilu osvojili maksimalna tri boda.

 

U meču sa Meksikom, Kolaković nije izveo prvu postavu, a uspešna zamena za Aleksandra Atanasijevića i Uroša Kovačevića bili su Lazar Koprivica, Stoilović i Petković.

 

Srbija se u Grupi B nalazi na deobi prvog mesta sa Rusijom, koja je ranije danas pobedila Iran sa 3:1.

 

Reprezentacija Srbije sutra će se od 16.00 po srednjoevropskom vremenu u četvrtom kolu Grupe B sastati sa Iranom, a izabranici Kolakovića će eventualnom pobedom izboriti polufinale Mundijala.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Odbojkaši nadomak polufinala SP

Izvor: Radio 021, 08.Okt.2013

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je u trećem kolu Grupe B na prvom Svetskom prvenstvu za mlađe seniore u Brazilu Meksiko sa 3:0, u setovima 21:18, 21:14, 21:19.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.