Izvor: HotSport.rs, 02.Nov.2016, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROBLEMI ZA SELEKTORA: Muslin o povredama Duška Tošića i Ljubomira Fejse

Nove muke za selektora nacionalnog tima pred duel sa Velsom u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Selektor Slavoljub Muslin ispratio je mečeve minulog kola Lige šampiona u kojima su naši reprezentativci, Duško Tošić i Ljubomir Fejsa, morali pre vremena da okončaju susrete Bešiktaš – Napoli i Benfika – Dinamo Kijev.
Radi se o igračima koji se nalaze na spisku za predstojeći kvalifikacioni >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << duel sa Velsom u Kardifu i prijateljski meč koji ‘Orlovi’ igraju u Harkovu protiv Ukrajine.
-Pričao sam sa Duškom Tošićem. Čini se da je situacija u njegovom slučaju pozitivna. Čekamo dodatne izveštaje, nadamo se da će biti spreman za okupljanje. Sve ide u tom smeru. Što se tiče Ljubomira Fejse i dalje nemamo detaljan uvid u težinu njegove povrede, zbog dodatnih lekarskih pregleda – otkrio je Muslin.
NAOŠTRENI NA SRBIJU: Ne tako dobre vesti za Muslinove ‘orlove’ pred meč sa Velsom
Selektor je dodao da neće biti naknadnih poziva pred duele sa Velsom.
– U ovom trenutku, utisak je da je situacija kod Fejse teža nego kod Tošića. Uglavnom, na spisku za predstojeće mečeve imamo 26 igrača i za sada neće biti naknadnih poziva – rekao je Slavoljub Muslin.
The post PROBLEMI ZA SELEKTORA: Muslin o povredama Duška Tošića i Ljubomira Fejse appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Liga Šampiona,   Rat u Ukrajini

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fejsa neizvestan za Vels

Izvor: Beta, 02.Nov.2016

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da se nada da će Duško Tošić biti spreman za okupljanje pred meč s Velsom i dodao da je nastup Ljubomira Fejse neizvestan. Selektor Muslin je ispratio mečeve minulog kola Lige šampiona u kojima su Duško Tošić i Ljubomir...

Nastavak na Beta...

Bausa: Zabrinut sam, moraćemo da pobeđujemo

Izvor: B92, 03.Nov.2016, 01:07

Selektor Argentine Edgardo Bausa rekao je da je zabrinut za plasman 'Gaučosa' na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine..."Zabrinut sam, još nismo obezbedili plasman i moraćemo da pobeđujemo", rekao je Bausa agenciji AP...Argentina je stigla do finala Mundijala 2014. godine u Brazilu i u nastavku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.