PRED MUSLINOVIM OČIMA: Sergej se sa DVA gola PREPORUČIO Orlovima za Mondijal u Rusiji! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2017, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED MUSLINOVIM OČIMA: Sergej se sa DVA gola PREPORUČIO Orlovima za Mondijal u Rusiji! (VIDEO)

Lacijali slavili na terenu Nice u 3. kolu Lige Evrope.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin nalazi se u Francuskoj na specijalnom zadatku. Vođa Orlova otputovao je u Nicu, kako bi na delu video potencijalnog kandidata za dres Orlova i najtraženijeg mladog igrača u Evropi - Sergeja Milinkovića Savića.

LIGA EVROPE: Rajkovićev Makabi PONIŽEN u Kazahstanu (FOTO)

TRESAO SE TOPČIDER: Brutalna poruka Delija za Arsenal (VIDEO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
I Imao je Muslin šta da vidi. Vezista Lacija upisao je dva gola i asistenciju, čime se u potpunosti nametnuo selektoru. Najpre je u 5. minutu na njegovo dodavnje, Kaisedo zatresao mrežu i doneo prednost nebesko-plavima.

OGLASILI SE I ENGLEZI: Navijači Arsenala na OVAJ način ODGOVORILI zvezdašima! (VIDEO)

Usledio je revanš Ekvadorca u 65. minutu! Felipe Kaisedo je ovoga puta bio u ulozi asistenta Sergeju, koji nije propustio priliku da iz blizine donese novu prednost Lacijalima od 2:1.

Konačno u 90. minutu ponovo je Srbin bio u centru pažnje, na dodavanje Alberta, SMS je izvršio realizaciju i doneo veliki trijumf Rimljanima. Posle kornera sa desne strane, Milinković-Savić je bio najviši i postavio konačnih 3:1 za goste.

Da li je ovo bio dovoljan argument selektoru Muslinu da spisak za Mondijal u Rusiji naredne godine, na koje se Srbija plasirala pobedom nad Gruzijom u kvalifikacijama, proširi za još jedno novo ime, ostaje da se vidi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.