PONOVILO SE KOTRLJANJE: Nejmar u centru pažnje protiv Srbije, ZBOG SIMULIRANJA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2022, 22:30

PONOVILO SE KOTRLJANJE: Nejmar u centru pažnje protiv Srbije, ZBOG SIMULIRANJA (VIDEO)

Poznat je po tom...

Brazilski fudbaler Nejmar, osim po atraktivnim potezima na terenu, poznat je i po strastvenom simuliranju i kotrljanju po travi. To su ljubitelji fudbala videli na Svetskom prvenstvu u Rusiji pre četiri godine, a to je ponovio i večeras.

Postalo je viralno Nejmarovo kotrljanje pre četiri godine na Svetskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvenstvu u Rusiji, a sada je ponovo na utakmici protiv naše reprezentacije imao identičan performans.

Lukić je napravio pametan faul nad najboljim brazilskim fudbalerom i prekinuo kontru Brazila.

Ume tako Nejmar da se prevrće… pic.twitter.com/fFDKJPeTw8

— Sportcomm (@Sportcomm2) November 24, 2022

Srbija igra hrabro od samog početka utakmice i odlično odbija napade Brazila. Deluje da fali kreativnosti u završnoj trećini terena, ali verujemo da će to selektor Dragan Stojković popraviti u nastavku utakmice.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Lekar: Težina povrede Nejmara biće poznata za 48 sati

Izvor: Beta, 25.Nov.2022, 01:08

Lekar brazilske reprezentacije Rodrigo Lasmar rekao je da će izmedju 24 i 48 sati biti potrebno za novu procenu o stepenu povrede fudbalera Nejmara, koji je povredio desni skočni zglob u večerašnjoj utakmici protiv Srbije na Svetskom prvenstvu."Moraćemo da sačekamo izmedju 24 i 48 sati da bismo...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.