Lekar: Težina povrede Nejmara biće poznata za 48 sati

Izvor: Beta, 25.Nov.2022, 01:08

Lekar: Težina povrede Nejmara biće poznata za 48 sati

Lekar brazilske reprezentacije Rodrigo Lasmar rekao je da će izmedju 24 i 48 sati biti potrebno za novu procenu o stepenu povrede fudbalera Nejmara, koji je povredio desni skočni zglob u večerašnjoj utakmici protiv Srbije na Svetskom prvenstvu."Moraćemo da sačekamo izmedju 24 i 48 sati da bismo imali drugu procenu o stepenu povrede i mogućem odsustvu Nejmara. Odmah je počeo fizioterapiju, a sutra će ponovo na pregled. Sada moramo da čekamo, ne smemo ništa unapred da govorimo", naveo je Lasmar.Brazil je pobedio Srbiju sa 2:0 u prvom kolu na Svetskom prvenstvu, a Nejmar je povredio desni skočni zglob posle duela sa Nikolom Milenkovićem. On je posle tog starta igrao još 10 minuta, ali je zamenjen 10 minuta pre kraja utakmice.Na fotografijama agencije Frans pres vidi se otok na članku.Napadač Pari Sen Žermena je potom snimljen kao hramlje dok odlazi u svlačionicu."Osećao je bol, ali je odlučio da ostane na terenu i pomogne ekipi. Neverovatno je da je mogao da izdrži taj bol dok je igrao", rekao je selektor Brazila Tite, preneo je Skaj.Nejmar je već povredio taj skočni zglob 2019. godine, i tada je morao da odustane od Kupa Amerike.U drugom kolu Srbija će u ponedeljak od 11 časova igrati ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Težina povrede Nejmara biće poznata u narednim danima

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Nov.2022

Lekar brazilske reprezentacije Rodrigo Lasmar rekao je da će između 24 i 48 sati biti potrebno za novu procenu o stepenu povrede fudbalera Nejmara, koji je povredio desni skočni zglob u večerašnjoj utakmici protiv Srbije na Svetskom prvenstvu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.