POČINJE SVETSKO PRVENSTVO: Domaćin priželjkuje iznenađenje - Mogu li Ekvadorci do nokaut faze?

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2022, 00:29

POČINJE SVETSKO PRVENSTVO: Domaćin priželjkuje iznenađenje - Mogu li Ekvadorci do nokaut faze?

Konačno ono pravo.

Čekanju je kraj. Svetsko prvenstvo u fudbalu počinje. Domaćin Katar u nedelju od 17 časova igra uvodni meč grupe A na planetarnom šampionatu, a protivnik će im biti Ekvador.

Ova arapska zemlja je dobila priliku da prva organizuje najveći događaj na svetu, a ovo će im biti i prvo Svetsko prvenstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na kom učestvuju. Sa druge strane Ekvadorcima će ovo biti četvrti Mundijal i do sada im je najveći uspeh osmina finala 2006. godine u Nemačkoj.

Ovim duelom počinje prvenstvo, a sama ceremonija otvaranja počinje u 15 časova na stadionu Al Bajt gde će biti i odigrana prva utakmica.

Ovo će biti jedini duel prvog dana, dok će preostali duel ove grupe između Senegala i Holandije biti odigran u ponedeljak od 17 časova.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.