PANIKA NA OSTRVU: Kejn mora na snimanje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2022, 12:03

PANIKA NA OSTRVU: Kejn mora na snimanje!

Možda i propušta naredni meč...

Vicešampion Evrope, selekcija Engleske, započela je Mundijal na najbolji mogući način. Ubedljivo je savladan Iran (6:2) što je najbolji pokazatelj spremnosti i velikih ambicija izabranika Gereta Sautgejta. Međutim, kada se mislilo da je sve idealno, stižu uznemirujuće vesti iz tabora "Gordi Albiona".

Naime, kapiten Engleske Hari Kejn mogao bi zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povrede članka da propusti meč protiv selekcije SAD-a u drugom kolu grupe B na Svetskom prvenstvu u Kataru

Kejn se povredio pre dva dana na meču prvog kola Mundijala protiv selekcije Irana (6:2) u kojem je zabeležio dve asistencije.

Kapiten engleske reprezentacije je bio na dodatnim pregledima posle kojih je utvrdjeno da će Kejn morati na skener zbog čega bi mogao da propusti duel sa selekcijom SAD-a, koji je na programu u petak.

Mediji navode da će tokom dana biti poznato više informacija o stepenu povrede engleskog kapitena.

Engleska će poslednji meč u grupi B odigrati 29. novembra protiv Velsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.