PANIKA MEĐU HRVATIMA: Huligani planiraju prekid meča sa Kosovom!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Okt.2016, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANIKA MEĐU HRVATIMA: Huligani planiraju prekid meča sa Kosovom!

U Hrvatskoj se ponovo pribojavaju drame koju bi mogli da režiraju navijači!

Navodno, navijačka grupa Torcida planira da izazove nerede kojim bi prekinula kvalifikacionu utakmicu za Svetsko prvenstvo u Rusiji, između Hrvatske i tzv. Kosova u Skadru! Kako je saopšteno iz Fudbalskog saveza Hrvatske (HNS), izgleda da to nisu samo glasine.

- Nisu to glasine, nego informacije koje skupljamo sa raznih strana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << operativnim radom i iz drugih izvora. Pa kad se potvrde s više mesta šaljemo ih organizatorima. Imamo svakakvih informacija za Albaniju i Finsku, šta su spinovi, a šta istina tek će se videti - rekao je komesar za bezbednost HNS, Miroslav Marković za "Sportske novosti".

- Ne bismo izlazili sa detaljima u javnost da ne ugrozimo rad policije, ako svako odradi posao biće sve u redu. Mi smo za hrvatske sektore putem vaučera prodali svih 800 ulaznica, nešto manje za Finsku. Dakle, postoji informacija da neko planira da napravi nerede. Koliko je ozbiljna ne mogu sada reći, mi niti jednoj ne pristupamo olako. Saradnja sa policijom je izvrsna, imamo veliki broj posmatrača koji će biti i u Skadru i u Finskoj. Za bezbednost se brinu i albanska i kosovska policija, svaki incident bi trebao biti sveden na minimum - odgovorio je Marković.

Podsetimo, Hrvatska već neko vreme ima problem sa pojedinim navijačkim grupama, a poslednji u nizu incidenata je prekid utakmice sa Češkom na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Utakmica Kosovo - Hrvatska igra se u četvrtak od 20.45.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Torcida sprema prekid utakmice Kosova i Hrvatske?

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Okt.2016

Fudbalska reprezentacija Hrvatske sutra će u albanskom Skadru u drugom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji odmjeriti snage s reprezentacijom Kosova...Utakmica je na rasporedu od 20 sati i 45 minuta, a dan uoči utakmice u HNS-u su opet zabrinuti zbog mogućih navijačkih nereda. Navodno...

Nastavak na Nezavisne Novine...

HOĆE LI OPET SRBIJA BITI KRIVA? Sprema se prekid utakmice Kosovo – Hrvatska!

Izvor: HotSport.rs, 05.Okt.2016

Iako je najavljivan kao meč dve “bratske” selekcije, postoji opasnost da duel u Skadru bude prekinut. . . Zbog poznate tenzije na relaciji Torcida – HNS, pojavile su se najave da bi ta navijačka grupa mogla da izazove prekid u Albaniji.. HAOS U HRVATSKOJ: Pljušte otkazi, ko će igrati s Kosovom?. –...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.