Izvor: Pančevac-online.com, 02.Avg.2023, 19:20

PANČEVAČKI VESLAČ MARKO JANČIKIN SUTRA NASTUPA NA SVETSKOM PRVENSTVU U PARIZU Trenutno je u Francuskoj vrlo vetrovito ali se nadamo dobrom plasmanu FOTO

Na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Parizu koje počinje danas i traje do 7. avgusta Marko Jančikin, veslač VK „Tamiš“ iz Pančeva, nastupiće u disciplini dubl skul za juniore, zajedno sa Milošem Lavircem iz VK „Begej“ sa kojim je prošle godine u osmercu osvojio srebrnu medalju na Balkanskom šampionatu u Višegradu. Ognjen Matijević, trener VK „Tamiš“ […] The post PANČEVAČKI VESLAČ MARKO JANČIKIN SUTRA NASTUPA NA SVETSKOM PRVENSTVU U PARIZU Trenutno je u Francuskoj vrlo vetrovito ali se nadamo dobrom plasmanu FOTO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.